IZRADA WEB SAJTA
   Izrada web sajta - kontakt telefon: +381.60.6.000.249

Menu

IZRADA WEB SAJTA IZRADA WEB SAJTA IZRADA WEB SAJTA IZRADA WEB SAJTA

IZRADA WEB SAJTA


Pružamo uslugu izrade web sajta u skladu sa Vašim potrebama i standardima koje web sajtovi trebaju imati kako bi bili funkcionalni.

Web sajt predstavlja izlog kompanije na Internetu. Da li će vaš web sajt biti atraktivan i privlačiti posetioce zavisi od kreativnosti onoga ko je izradio web dizajn. Veoma često, posetioci utroše samo par sekundi i odluče da li će se zadržati na vašem web sajtu. Posao izrade web sajta je vrlo zahtevan te ga treba prepustiti preduzećima sa bogatim iskustvom.

Dobro dizajniran web sajt je vitalni deo moderne marketinške strategije. Naš proces stvaranja dizajna web sajta je fokusiran na ispunjenju komercijalnih ciljeva, na sposobnost web sajta da privuče posetioce, generiše preglede, zadovolji potrebe klijenta i obezbedi povratak investicije. To je moguće samo ukoliko je osigurano potpuno zadovoljstvo posetilaca funkcionalnošću i izgledom web sajta.

Bez obzira da li je u pitanju startup ili već razrađen posao, težimo da pomognemo našim klijentima da ostvare svoje ciljeve.

Naš tim Web stručnjaka će raditi sa vama na planiranju vizualne prezentacije, navigacije, stilova, ključnog sadržaja kao i na pozicioniranju poziva na akciju obezbeđujući glatko putovanje korisnika kroz web sajt. Zajedničkim snagama obezbeđujemo adekvatno zastupanje brenda kao i prenošenje ključnih poruka.

REDIZAJN WEB SAJTA

Redizajn web sajta može doprineti tome da za kratko vreme vaš web sajt dobije potpuno novi, kreativniji i moderniji izgled, a da rejting vašeg web sajta značajno poraste.

U sklopu usluge redizajna web sajta dobijate i osnovnu SEO optimizaciju čiji je rezultat znatno povećanje posećnosti i vidljivosti sajta u rezultatima Google pretrage.

REDIZAJN WEB SAJTA

IZRADA LOGOTIPA

Prema opšte prihvaćenoj definiciji, logotip je zapravo grafički oblik samog naziva neke kompanije, a logo je njegov drugačiji naziv i u principu može da se sastoji od slova i nekih drugih grafičkih oznaka, a osnovna svrha mu je da bude prepoznatljiv.

Izrađujemo vektorski logotip za Vaše preduzeće. Uz logotip dostavljamo biografiju nastanka logotipa sa svim skicama, predlozima i realizovinim elementima koji čine Vaš logotip kako bi imali pravnu zaštitu po pitanju prava korišćenja tako izrađenog logotipa.

Logotip koji smo mi radili u skladu sa daletnošću kojom se pravno lice bavi:

RESPONSIVE DIZAJN

Web sajtove koje radimo jednako su vidljivi na svim uređajima (računar, tablet, mobilni telefon).
Važno je da svaki posetilac vašeg web sajta dobije informacije o proizvodima i uslugama koje pružate.

WEB SAJT JEDNAKO VIDLJIV NA SVIM UREĐAJIMA

.
REGISTRACIJA DOMENA

Obavljamo uslugu registracije i transfera međunarodnih i nacionalnih domena.

Naknada za zakup domena se plaća godišnje, a ukoliko odlučite da vam mi radimo web sajt, prvih godinu dana registracija domena je besplatna.

EMAIL ADRESA

Kad izvršite zakup domena za web sajt (npr.: mojdomen.com ili neki drugi) imate mogućnost korišćenja e-mail adrese koju želite. Naziv email adrese može biti:


ime.prezime@mojdomen.com

Prilikom podešavanja vašeg e-mail programa za korišćenje e-mail adrese za slanje i prijem elektronske pošte obavezno je korišćenje parametara koje Vam mi dostavimo kao i svakodnevno preuzimanje e-mailova na Vaš računar (provera pošte).

E-mail adrese svih naših komintenata imaju SSL sertifikat.

EMAIL ZA WEB SAJT

BESPLATANI CMS SISTEMI

Ne savetujemo korišćenje WordPress-a i drugih besplatnih CMS sistema jer oni nose sa sobom mnogobrojne probleme, a najviše probleme vezane za bezbednost Vašeg web sajta i samog servera.
Pored toga što ćete platiti programera da Vam uradi sajt u WordPresu ili nekom drugom besplatnom CMS sistemu morate znati da taj sistem neko mora redovno ažurirati kako bi on bio bezbedan. Redovno ažuriranje se dodatno plaća a ponekad zahteva i korišćenje novog servera prilagođenog tom sistemu.

Ukoliko odlučite da Vam sajt bude urađen u WordPressu poželjno je sklopiti ugovor o izradi sajta u kom će jasno biti definisano ko i kad radi ažuriranje sistema i po kojoj ceni.

Naše preduzeće ne radi sajtove u besplatnim CMS sistemima.

SSL SERTIFIKAT

SSL (Secure Sockets Layer) predstavlja sigurnosni protokol komunikacije na internetu koji funkcioniše po klijent-server modelu. Klijent je strana koja inicira sigurnu komunikaciju, dok server odgovara na zahtev klijenta. Svrha je da omogući šifrovanu komunikaciju direktno između korisnika i verifikovane lokacije, što prenos osetljivih informacija čini bezbednim, bez prisluškivanja, ometanja ili falsifikovanja. Najčešći primer korišćenja SSL protokola je https koji predstavlja sigurnu verziju http-a (secure http) i koristi se za uspostavu zaštićene veze sa nekim web serverom, najčešće za potrebe elektronskog plaćanja. U tom slučaju, web pretraživač predstavlja SSL klijenta, a web server, odnosno sajt kome se pristupa, je SSL server.

U našoj ponudi se nalaze najpopularniji SSL sertifikati poput Thawte, Trustwave, VeriSign (Symantec) i GeoTrusta.

SSL SERTIFIKAT

SEO OPTIMIZACIJA

Internet pretraživači (Google, Bing, Yahoo…)  su osnovno polazište gde pronalazimo informacije.  Kada korisnik ukuca neku ključnu reč za pretragu, najčešće poseti linkove web sajtova samo na prvoj strani rezultata pretrage, a u najvećem procentu poseti samo prvi link. Kako je svaki posetilac potencionalni kupac, vaš interes je da se u pretragama pozicionirate što bliže vrhu za ključne reči vezane za vaše poslovanje. Tu na scenu stupa SEO optimizacija (Search Engine Optimization) web sajta.

Jedna od osnovnih stvari koja se mora definisati prilikom SEO optimizacije sajta jeste ciljna grupa i ključne reči a sve u cilju privlačenja posetilaca koji su zaista zainteresovani za sadržaj koji nudite. Bitna karakteristika jeste da se pruža mogućnost targetiranja na osnovu geografske lokacije što daje mogućnost pozicioniranja u pretrazi za prethodno definisan grad, državu ili regiju.

CMS SISTEM

CMS (Content Management System) predstavlja sistem za upravljanjem sadržajem i omogućava korisnicima samostalno uređivanje tj. održavanje web stranica. Za razliku od statičkih prezentacija, internet prezentacije, bazirane na nekom od CMS sistema, omogućavaju lake izmene i nadgledanje velike količine podataka poštujući vremenski sled događaja. CMS web sajt predstavlja kompletno rešenje kako za korporacijske sajtove tako i za jednostavnije, manje zahtevne web sajtove.

2005. godine smo realizovali ideju da napravimo naš CMS sistem, prilagođen potrebama pravnih lica sa visokim nivoom bezbednosti, koliko god je to moguće.

Struktura CMS sistema:

STRUKTURA CMS SISTEMA

KONTAKT

Balkan biznis klub d.o.o. Beograd
Ul. Pariske komune br. 2
11070 Novi Beograd
info@izradawebsajta011.com
381.60.6000.249
 

podaci
PIB: 103865805
MB: 20039850
 

Radno vreme:
ponedeljak - petak: 09:00h - 17:00h
nedeljom ne radi

Informacije - Izrada web sajta